Om oss

Byggevallens Elservice startades i mars 2017 utav Conny Persson i Särna, Dalarna. Conny har jobbat på kärnkraftsverk, vattenkraftverk, flygplatser och industrier men också som serviceelektriker/servicetekniker/fiberinstallatör hos privatkunder. 
Till en början så var fokus på elinstallationer till privata kunder men under 2017 utökades det till  företag samt kommunala verksamheter.
En stor del av företagets nisch är projektledning för större nybyggnationer.

Under 2018/2019 jobbade Byggevallens Elservice på Scandinavian Mountain Airport med elinstallation av den nya flygplatsen i Sälen samt på Svegs flygplats. Företaget har även varit stationerat på Åsens Vattenkraftverk under 2018 med renovering av el.
Under  2019 så var vi även på Värmeverket i Sveg för att återställa besiktningspunkter. 

Under 2020 så är vi fortfarande stationerade på Sälens flygplats som nu är i drift. Nytt för i år är att vi har gjort jobb på Svenska Ambassaden i Etiopien. Vi har börjat att fokusera på större entreprenader och fördelar nu våra resurser till att köra lite större projekt och frångår mer och mer privatkundsidan. Det arbete som fortsätter mot privatkunder är våra värmepumpar, Mitsubishi.

Från att ha varit ett enmansföretag har BE nu 7 anställda samt Conny och Jannica.

Byggevallens Elservices motto är "kvalitet och säkerhet" och vi sätter det högt att installationen blir riktigt snygg. Vi använder endast elmaterial som har bäst kvalitet för din säkerhets skull. Vi arbetar med mottot att vara effektiva och att hålla ett högt tempo för att få projekten klara i tid utan att tumma på arbetets kvalité. Vi jobbar för att det inte ska bli äta-jobb efteråt utan perfekt direkt.

Miljö: Vi väljer att satsa på miljösmarta lösningar, miljövänliga material samt gaser. Vi håller även på att byta ut vår bilpool till hybridbilar av miljöhänsyn.

Personal: Vi vet att ett lönsamt företag bygger på att personalen trivs och får utdelning på det jobb som dom gör. Därför är vi självklart kollektivavtalanslutna men vi ser även till att personalen får förmåner utöver sina löner. Är du intresserad utav att jobba med oss så är du välkommen in med din ansökan.

Hälsningar Conny & Jannica