Om oss

Byggevallens Elservice startades i mars 2017 utav Conny Persson i Särna, Dalarna. Conny har jobbat på kärnkraftsverk, vattenkraftverk, flygplatser och industrier men också som serviceelektriker/servicetekniker/fiberinstallatör hos privatkunder. 
Till en början så var fokus på elinstallationer till privata kunder men under 2017 utökades det till  företag samt kommunala verksamheter.
En stor del av företagets nisch är projektledning för större nybyggnationer.

Under 2018/2019 jobbar Byggevallens Elservice på Scandinavian Mountain Airport med elinstallation av den nya flygplatsen i Sälen samt på Svegs flygplats. Företaget har även varit stationerat på Åsens Vattenkraftverk under 2018 med renovering av el.

Från att ha varit ett enmansföretag har BE nu 5 anställda samt Conny som även han arbetar ute på fältet.
I februari 2019 blev Conny certifierad för kylinstallationer; kategori 1, så nu breddas uppdragen till att även innefatta luft/luft värmepumpar och luft/vatten värmepumpar samt kylanordningar.

Byggevallens Elservices motto är "kvalitet och säkerhet" och vi sätter det högt att installationen blir riktigt snygg. Vi använder endast elmaterial som har bäst kvalitet för din säkerhets skull. Som kund hos BE har du alltid garanti på installationen samt materialet. Vi har ett stort utbud att välja på för dig som kund när det gäller t.ex luft/luft värmepumpar, radiatorer. armaturer. Dokumentation samt städning är en självklarhet för oss.

Välkommen gamla och nya kunder!