Värmepumpar

LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

Vi installerar luft/luft värmepumpar med eldragning för en komplett installation. Många företag som säljer och installerar luft/luft värmepumpar tillhandahåller endast montering av själva luftpumpen. Sedan behöver du som kund ordna med ett elföretag som kommer och drar fram elen till pumpen. Hos oss får du all montering: luft värmepump samt all eldragning fram till installationen. Detta blir mycket smidigare för dig som kund samt mer kostnadseffektivt då totalsumman ofta blir billigare hos oss. 

Efter installation av värmpump så kommer du att märka skillnad på att din elkostnad kraftigt sänks. En annan fördel med värmepump är att du kan installera en pump som kan styras genom en app i din mobil. Du kan då övervaka värmen i ditt hus alt. fritidshus. Enkelt att få igång värmen innan du anländer till stugan istället för att börja värma upp när du redan är framme.MSZ-LN-featurejpg
Mitshubishi Hero är en storsäljare bland våra kunder.

Vi ger 5 års garanti på våra pumpar och vi har ett brett urval av märken att välja bland.
Hör av dig till oss så kommer vi hem till dig på plats och ser över vad som skulle fungera bäst för just ditt hus.

Luft /luft värmepumpar är också väldigt bra för garage, lager och verkstäder.


LUFT/VATTEN VÄRMEPUMP

Med en luft/vatten-värmepump  hämtar du energi ur luften utomhus. Den energin kan du sedan njuta av i din golvvärme, dina element eller i en härlig varm dusch. En luft/vatten-värmepump är energieffektiv och ger dig mycket värme för liten uppvärmningskostnad. Bra för din plånbok och för miljön.

Kontakta oss för offert och ev. hembesök


BERGVÄRME

Kontakta oss för offert och hembesök