Värmepumpar

LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

Vi installerar luft/luft värmepumpar med eldragning för en komplett installation. Många företag som säljer och installerar luft/luft värmepumpar tillhandahåller endast montering av själva luftpumpen. Sedan behöver du som kund ordna med ett elföretag som kommer och drar fram elen till pumpen. Hos oss får du all montering: luft värmepump samt all eldragning fram till installationen. Detta blir mycket smidigare för dig som kund samt mer kostnadseffektivt då totalsumman ofta blir billigare hos oss. 

Efter installation av värmpump så kommer du att märka skillnad på att din elkostnad kraftigt sänks. En annan fördel med värmepump är att du kan installera en pump som kan styras genom en app i din mobil. Du kan då övervaka värmen i ditt hus alt. fritidshus. Enkelt att få igång värmen innan du anländer till stugan istället för att börja värma upp när du redan är framme.

Vi ger 5 års garanti på våra pumpar och vi har ett brett urval av märken att välja bland.
Hör av dig till oss så kommer vi hem till dig på plats och ser över vad som skulle fungera bäst för just ditt hus.

Luft /luft värmepumpar är också väldigt bra för garage, lager och verkstäder.


Mitsubishi SHOWROOM

Vi kan nu stolt presentera att vi har ett showroom för Mitsubishi Electrics Luft värmepumpar i Särna. 
Kom in och besök oss i butiken på Särnavägen 122 och du får svar på dina frågor angående:

Luft/luft värmepumpar
Luft/vatten värmepumpar
Bergvärmepumpar

facebook-omslagsbild-vinter 1jpg

Vi är stolta återförsäljare av Mitsubishis värmepumpar då de håller våra krav på kvalitet, miljöval och service.
Med en Mitsubishi värmepump, oavsett vilket värmesystem du väljer, så har du en trygg produkt som har genomgått de tuffaste tester som görs idag på marknaden. Vi kan därmed ge hela 5 års garanti på våra produkter och vi finns alltid till hands för dig som kund om du skulle behöva service eller hjälp.
Mitsubishi använder även den senaste miljövänligare gasen.


LUFT/VATTEN VÄRMEPUMP
Mitsubishi

Med en luft/vatten-värmepump  hämtar du energi ur luften utomhus. Den energin kan du sedan njuta av i din golvvärme, dina element eller i en härlig varm dusch. En luft/vatten-värmepump är energieffektiv och ger dig mycket värme för liten uppvärmningskostnad. Bra för din plånbok och för miljön.

Kontakta oss för offert och ev. hembesök


BERGVÄRME
Mitsubishi

Kontakta oss för offert och hembesök